Fish spa stockholm relax göteborg

fish spa stockholm relax göteborg

Fiskpedikyr, eller fiskspa som det också kallas, är en upplevelse som är både rolig, spännande och avslappnande på samma gång. Denna lyxigare typ av. Varför inte ge bort en massage- eller spa-upplevelse eller pröva på något spännande, såsom chokladmassage eller fiskmanikyr? Hälsa & Skönhet Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg , Norrköping, Karlstad, Sundsvall, Trollhättan, Hässleholm. Hyr en Relaxavdelning. Köp. Fiskpedikyr (fish spa) - ge bort en annorlunda men effektiv fotmassage. Peeling och behandling utförd av hundratals små fiskar. En bra present.

Fish spa stockholm relax göteborg -

Blodcirkulationen stimuleras och resultatet blir mjuka, silkeslena och hälsosamma fötter. Vi tar emot friskvårdscheckar, så om ditt företag är anslutet till Friskvårdschecken kan du använda dem hos oss. Till mobilversionen av Axelsons SPA. För att kunna använda upplevelse. Privat fiskspa med fotmassage i Stockholm Upplevelsen Fiskpedikyr, eller fiskspa som det också kallas, är en upplevelse som är både rolig, spännande och avslappnande på samma gång. Fiskpedikyr Fiskpedikyr, känns som att stoppa ner fötterna i Champagne!

Fish spa stockholm relax göteborg -

Gå till innehåll Snabbkommando: Strandrelax Sola inomhus                         Västerås. Med appen kommer även ett stämpelkort, vid varje köp för kr så får du en stämpel och efter 10 stämplar får du kr att utnyttja hos oss. Man får inte ta behandlingen med öppna eller oläkta sår på fötter och ben. Det känns i början lustigt med fiskpedikyr men efter några minuter infinner sig en behaglig känsla som ger dig riktigt fräsch hud på ett skonsamt sätt. Live it grundades och är idag marknadsledande inom upplevelsepresenter i Sverige. Gå till innehåll Snabbkommando: Besök ett Spa i Stockholm och låt dig sig själv att bli ompysslad. Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Norrköping. Fiskpedikyr, eller fiskspa som det också kallas, är en upplevelse som är både rolig, spännande och avslappnande på samma gång. Denna lyxigare typ av. Vi erbjuder många behandlingar på vårt SPA, t ex: olika sorters massage, fotvård och ansiktsbehandling. Vi finns mitt i City. Låt oss skämma bort dig!. fish spa stockholm relax göteborg

3 comments

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *